Известие

Collapse
No announcement yet.

теч от рейката на 156-цата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега за рецеклиране макс 150 лева ми искат и ми гарантират качество, майстор смяна(махане и слагане) ми каза моя човек ще ми вземе макс 50 лева,може и по малко зависи от времето което ще му отнеме,каза ми около 4 часа. аз си завивам нормално,работи си, за 2к км макс 5-60 мл липса да има, ще го измисля,иначе втора ръка ще взема ако се наложи защото ако трябва да рецеклирам моята ще съм без кола 1 седмица, а така няма да имам проблеми, но при мен теча е скромен още,така е вече 2 месеца, а за рейка имам една оферта за под 200 лева засега,ще го измисля и ще видя кой ще ми даде по-добра цена и ако се наложи грабвам я
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Точно от там дето е скобата тече. И аз ми стана чудно как може да сложат такава мизерна скоба. Ама то няма бъркане там бебрато!?! Как да бръкна? Ще го правя това като правя стаб. щанга, че тогава ще има място много да се бърка

Има,има бъркане.Чеки да ти кажа как стана.Взимаш една обикновенна скоба,развиваш я и я премяташ през маркуча и след това с малка гидория с чупещото каре завиваш.Ама викаш някой с ТЪНКИ ПРЪСТИ иначе ша са млатиш с гидорията в главата.Успех.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
        Има,има бъркане.Чеки да ти кажа как стана.Взимаш една обикновенна скоба,развиваш я и я премяташ през маркуча и след това с малка гидория с чупещото каре завиваш.Ама викаш някой с ТЪНКИ ПРЪСТИ иначе ша са млатиш с гидорията в главата.Успех.
        Да, така става. Ама аз не мога да разбера баш от къде капе. Дали е от скобата или от спукан маркуча не знам. на мен не ми прави локва. Помагарето капе. И вънаги съм се чудил защо магарето ми е черно (като ново). Мислех, че е сменяно заради нещо. А преди 2 седмици като видях омасления маркуч и намалялото ниво на маслото в казанчето ми стана ясно.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Добре де, какво им се скапва на тия рейки?! Моята тропа все повече и повече, а не губи грам течност. Тропането се чува дори в таблото зад волана.
          2014: Deutschland über alles

Comment

доколкото разбрах тропането е по-лошо и от теча,най добре с рейка втора ръка, имаш луфт колега, тоест някой ден когато ти се дават пари,треа да си земеш някоя втора ръка и така,просто нашите коли са създадени за убави пътиша както и вс др, а в бг е ужасно,и заради това,се получават хлабини тук там,от които на някой им тече или тропа,кофти

вс лев който съм дал за моята си струва,така че божа работа,кото дойде и така
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              доколкото разбрах тропането е по-лошо и от теча,най добре с рейка втора ръка, имаш луфт колега, тоест някой ден когато ти се дават пари,треа да си земеш някоя втора ръка и така,просто нашите коли са създадени за убави пътиша както и вс др, а в бг е ужасно,и заради това,се получават хлабини тук там,от които на някой им тече или тропа,кофти

вс лев който съм дал за моята си струва,така че божа работа,кото дойде и така
              Аз да ви кажа смених всички рециклатори в софия и накрая като се бех отказал закарах две рейки на едни пичове и съм страшно доволен От година и половина ги ползвам за клиентите ми и нямам забележки - само Боби33 от време на време ги псува че много стягат рейките на боксерите
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Аз да ви кажа смених всички рециклатори в софия и накрая като се бех отказал закарах две рейки на едни пичове и съм страшно доволен От година и половина ги ползвам за клиентите ми и нямам забележки - само Боби33 от време на време ги псува че много стягат рейките на боксерите
                Айде, направи им малко реклама, де.
                2014: Deutschland über alles

Comment

колеги от 2.0 рейката дали пасва, и от 145 или 146?
                  някой ако има инфо да дава
                  sigpic

Comment

никой ли няма отг на моето запитване
                    sigpic

Comment

Нестава от 145 на 156.
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

ами от 2.0 156-ца става ли???
                        sigpic

Comment

Става
                          sigpic Alfasud/156 1.8ex
                          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

ето значи ако се останови да сменям вземам тази,че е с най-добра цена и от доверен човек от форума
                            sigpic

Comment

колеги теча е отстранен вече, мн хепи съм
                              sigpic

Comment

Браво браточка смени рейката или с какво го оправи че ми е любопитно ...
                                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                                Ramstein - Benzin
                                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                                X