колега за рецеклиране макс 150 лева ми искат и ми гарантират качество, майстор смяна(махане и слагане) ми каза моя човек ще ми вземе макс 50 лева,може и по малко зависи от времето което ще му отнеме,каза ми около 4 часа. аз си завивам нормално,работи си, за 2к км макс 5-60 мл липса да има, ще го измисля,иначе втора ръка ще взема ако се наложи защото ако трябва да рецеклирам моята ще съм без кола 1 седмица, а така няма да имам проблеми, но при мен теча е скромен още,така е вече 2 месеца, а за рейка имам една оферта за под 200 лева засега,ще го измисля и ще видя кой ще ми даде по-добра цена и ако се наложи грабвам я
Известие
Collapse
No announcement yet.
теч от рейката на 156-цата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТочно от там дето е скобата тече. И аз ми стана чудно как може да сложат такава мизерна скоба. Ама то няма бъркане там бебрато!?! Как да бръкна? Ще го правя това като правя стаб. щанга, че тогава ще има място много да се бърка
Има,има бъркане.Чеки да ти кажа как стана.Взимаш една обикновенна скоба,развиваш я и я премяташ през маркуча и след това с малка гидория с чупещото каре завиваш.Ама викаш някой с ТЪНКИ ПРЪСТИ иначе ша са млатиш с гидорията в главата.Успех.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщениеИма,има бъркане.Чеки да ти кажа как стана.Взимаш една обикновенна скоба,развиваш я и я премяташ през маркуча и след това с малка гидория с чупещото каре завиваш.Ама викаш някой с ТЪНКИ ПРЪСТИ иначе ша са млатиш с гидорията в главата.Успех.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
доколкото разбрах тропането е по-лошо и от теча,най добре с рейка втора ръка, имаш луфт колега, тоест някой ден когато ти се дават пари,треа да си земеш някоя втора ръка и така,просто нашите коли са създадени за убави пътиша както и вс др, а в бг е ужасно,и заради това,се получават хлабини тук там,от които на някой им тече или тропа,кофти
вс лев който съм дал за моята си струва,така че божа работа,кото дойде и такаsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениедоколкото разбрах тропането е по-лошо и от теча,най добре с рейка втора ръка, имаш луфт колега, тоест някой ден когато ти се дават пари,треа да си земеш някоя втора ръка и така,просто нашите коли са създадени за убави пътиша както и вс др, а в бг е ужасно,и заради това,се получават хлабини тук там,от които на някой им тече или тропа,кофти
вс лев който съм дал за моята си струва,така че божа работа,кото дойде и такаОт година и половина ги ползвам за клиентите ми и нямам забележки - само Боби33 от време на време ги псува че много стягат рейките на боксерите
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАз да ви кажа смених всички рециклатори в софия и накрая като се бех отказал закарах две рейки на едни пичове и съм страшно доволенОт година и половина ги ползвам за клиентите ми и нямам забележки - само Боби33 от време на време ги псува че много стягат рейките на боксерите
Comment
-
Браво браточка смени рейката или с какво го оправи че ми е любопитно ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment